Tukaj lahko izbirate med minerali iz vsega sveta. Ponudba mineralov je res velika, saj pri nas najdete tudi posebno redke minerale, trudimo pa se, da ustrežemo še tako posebni želji stranke in ji kakšen primerek tudi posebej priskrbimo. Posebno znani smo po tem, da minrale vdelamo v nakit ali jih ovijemo s srebrno ali zlato žico. Nudimo tudi veliko izbiro ogrlic iz mineralov, prav tako pa jih napeljujemo na žico, laks ali najlon.

Ponudbo mineralov smo popestrili s srebrnim nakitom, nakitom z biseri in jeklom. Prav bogato pa se sveti nakit iz jantarja (okamenela smola dreves iglavcev), kjer lahko izbirate med različnimi trendovskimi prstani, ogrlicami, uhani in različnimi zapestnicami.


Atlantidski prstan
Piramida
Vilinsko okno

KAKO IZBIRAMO KRISTALE?
1. Kadar izbiramo zase, je pravi tisti kristal, ki nas na neki način pritegne.
2. Kadar izbiramo kristal za srečo, izberemo kamen, ki pripada nebesnemu znamenju osebe, ki ga bo nosila.
3. Pogosto izberemo kristale zaradi njihovih zdravilnih učinkov. Takrat se ne oziramo na nebesna znamenja, ampak izberemo tistega, ki nam bo najbolje pomagal odpraviti težave.

KJE IN KAKO NOSIMO KRISTALE?
Kristali učinkujejo zaradi svojih vibracij in močnega energetskega polja, ki ga ustvarijo. Lahko jih nosimo, lahko pa jih imamo nekje pri sebi. Nosimo lahko eno vrsto kristala, lahko pa jih uporabimo več naenkrat. Učinki kristalov se namreč medsebojno dopolnjujejo. Ne obstaja pa univerzalni kristal, ki bi zdravil vse bolezni.

KAKO ČISTIMO KRISTALE?
Čiščenje je obvezno opravijo pri negovanju kristalov. Vsaj enkrat mesečno jih moramo očistiti negativnih energij in vibracij, ki so se jih navzeli med uporabo.Najbolje jih čistimo med polno luno. Kristal spiramo nekaj minut pod hladno tekočo vodo, nato ga izpostavimo sončni svetlobi za 2-3 ure, da se napolni z univerzalno energijo.