ROČNO IZDELAN ZLAT NAKIT: ročno izdelan nakit, uporaba ročnega orodja v vseh fazah izdelave, izdelano iz 14 karatnega belega, rumena, rdečega zlata ali v kombinaciji barv.

IZDELAVA PO NAROČILU: Izdelava po želji stranke, lahko po našem ali vašem vzorcu, skici ali sliki iz revije. Vgradnja kamnov, ročno ali strojno graviranje, diamantiranje. Poročne prstane lahko izdelamo po meri in želji stranke, izdelamo tudi unikate.

POPRAVILA: popravila zlatega, srebrnega nakita, hitra manjša popravila (takoj ali v enem dnevu), menjava in ponovna vgradnja kamnov, čiščenje nakita, nizanje biserov. Popravimo tudi stvari, za katere so vam drugje rekli, da jih je nemogoče.

VDELAVA KAMNOV: vdelujemo drage, poldrage, sintetične in ostale kamne, tudi minerale.

ČIŠČENJE NAKITA: čistimo zlat, srebrn in ostali nakit.

GRAVIRANJE: nudimo ročno in strojno graviranje, graviramo črke, besedila, horoskop in druge slike, simbole po želji stranke.

VSTAVLJANJE MEDICINSKIH UHANOV: v uho vstavljamo medicinske uhane iz kirurškega jekla v različnih srebrni ali zlati barvi in tudi z različnimi barvami kamnov. Priporočamo, da nosite medicinski uhan vsaj 3 tedne. Ob vsaki menjavi uhanov vam svetujemo, da jih očistite in razkužite.

NIZANJE BISEROV: nizamo lahko na vrvico z vozljanjem ali na najlon. Nudimo tudi sponke iz zlata in srebra.